Bannesdorf och Burg auf Fehmarn - 3 dagar

Dag 1. (650 km)
Avresa från Katrineholm vid 05:30. Under resan söderut, som vi kör via E4:an tar vi raster först i
närheten av Gränna och senare lunchar vi i norra Skåne. I Helsingborg så väntar färjan på att ta oss över till Danmark. Efter ca. 2,5 timme är det dags för Scandlines färja att tar oss över till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 min. Vi anländer till vårt hotell Gasthof Meetz, Bannesdorf strax före kl 18:00. Där väntar oss en gemensam middagsbuffé.

Dag 2.
Frukost på hotellet och därefter shopping med bussen. Vi påminner att vi tillämpar maxvikt per person. Under nerresan meddelas vikten! Eftersom vårat hotell ligger ca. 10 minuters bussfärd från staden Burg auf Fehmarn, kommer vi efter shoppingen att parkera bussen centralt & ge er några timmar att strosa runt på egen hand i Burg innan vi åker tillbaka till vårat hotell. Eftermiddag/kväll är fri för egna aktiviteter. Middagsbuffé på hotellet.

Dag 3. (650km)
Efter frukost återvänder vi till Puttgarden och den väntande färjan som tar oss till Danmark. Vi väljer att ta samma väg hem som på nerresan och räknar med att vara åter i Katrineholm vid 20 tiden. Givetvis stannar vi för raster på lämpliga ställen.

gasthof-hotel
PRIS: 4290:-
I resans pris ingår: Buss och båtresa enligt program, logi i dubbelrum på Gasthof Meetz hotel i två nätter med frukost samt 2 middagar. Vägskatter och färjeavgifter. Reseledare. Glöm EJ passet!

Aktuella datum

Visar datum från och med: