Vallarna, Falkenberg - 2 dagar

En riktig pangbuskis som inte spar på krutet! I sommar lyfter vi Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder!

Handlingen utspelar sig efter andra världskrigets slut och ekonomin går åter spikrakt uppåt för Augustssons Korvfabrik, främst tack vare dundersuccén – Pepparkorven med det hemliga receptet. Julius gläder sig åt framgången, medan den lokala korvkonkurrenten Ejdar Kulvert är mindre nöjd, men samtidigt nyfiken. I samband med Julius förtjusande hustru Tuttans (Jessica Heribertsson) födelsedag planeras ett storslaget kalas på övervåningen. Men det hela spårar snabbt ur när Julius får anonyma utpressningsbrev som hotar att avslöja det hemliga receptet om han inte genast slutar tillverka korven. Julius, som både älskar sina affärer och behöver pengar till det påstådda huset på Rivieran, blir genast indragen i en snårighet av intriger och komiska missförstånd.

Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade och pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors och Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!

Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet!
Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven…

Program

Dag 1.
Stopp på vägen ner för (lunch på egen hand),
Incheckning på Grand Hotel Falkenberg tele: 0346-14450, 2-rätters middag kl. 16:00
Föreställning Korv Fabrikören, Vallarna kl. 19:00.

Dag 2.
Frukost, Besök på Ullared (lunch på egen hand.) samt eftermiddagskaffe på Östgöta Porten (på egen hand.)

Korvfabrikören Pre 1080x1080
PRIS: 3200:-
I resans pris ingår: Bussresa samt entrébiljett Vallarnas friluftsteatern, logi i dubbelrum med 2-rätters middag samt frukost.

Aktuella datum

Visar datum från och med: