Burg auf Fehmarn - 3 dagar

Dag 1.

Samling för avresa från respektive hemort enligt turlista. Under resan söderut, som vi kör via E4:an tar vi raster först i närheten av Gränna och senare lunchar vi i norra Skåne. Vidare färd via Helsingborg/Helsingör och så småningom kommer vi till Rödby där Scandlines färja tar oss över till Puttgarden. Överfarten tar ca 45 min. Vi anländer till vårt hotell strax före kl 18:00. Där väntar oss en 2-rätters gemensam middag på hotellet.

Dag 2.
Frukost på hotellet och därefter shopping med bussen. Vi påminner att vi tillämpar maxvikt per person. Under nerresan meddelas vikten! Senare är det fritt för egna aktiviteter. Burg, med sina 6 000 invånare av de totalt 13 000 öborna, är det kulturella och ekonomiska centrum av ön. Besök det pittoreska Burg med stadens drömmande gator, mysiga restauranger och affärer i centrum. Känn hur du transporteras tillbaka i tiden bort från all stress.

Dag 3.
Efter frukost återvänder vi till Puttgarden och den väntande färjan som tar oss till Danmark. Vi väljer att ta samma väg hem som på nerresan och räknar med att vara åter i Katrineholm vid 20 tiden. Givetvis stannar vi för raster på lämpliga ställen.

GLÖM EJ PASSET!

Burg
PRIS: 3500:-
I resans pris ingår: Buss och båtresa enligt program, logi i dubbelrum på Wisser’s Hotel i två nätter med frukost samt en 2-rätters middag första kvällen. Vägskatter och färjeavgifter. Reseledare. Välkomna med på resan!

Aktuella datum

Visar datum från och med: